Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blomstertid som stilla vissnat

Vilken märklig tid att leva i

ingen uppskattar åsikter

men nagelfar varje ord

Alltid en ny profet ett stenkast bort

 

Vi faller in

faller lätt

Som snöflingors lättja

för att bli del av något stort

 Eller smälta bort

 

Våra kartor stämmer 

men verkligheten är skev

låt oss åter falla

bilda nästa drev

 

Vi tror på att modigt springa

 i den djupaste av skog

passera alla kontinenter med våra upplysta ord

ensamma vid våra  köksbord

Faller allt platt

på min skärm är jag kung 

om än för en stund

 




Fri vers av Attila
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-03 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila