Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fosfor

Som Olle

pratar om väder

men drömmer om vin

Jag är hopplös

du är fin

Att försöka var min främsta bedrift

du lyckades med allt

När jag kollade igenom mina bilder

tog du nya

Du brann 

Som du brann Alldeles klart alldeles underbart

 

När du föll 

 Stod jag kvar

Du är nu borta Men var är jag?



Fri vers av Attila
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-28 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila