Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne av dig

 

När livets årstider nu passerat

bistra vinternätter

ljuva sommardagar

får du slutligen vila

 

Svår är tanken

att av  din person

blott minnen återstår

 men inom oss

lever du kvar

genom allt du givit

genom allt du varit

 

Din omsorg bär vi med oss

och för vidare till kommande generationer

 

Sorgen är kärlekens syster

De omfamnar oss båda

i saknaden efter dig

All din omsorg bär vi med oss

och för vidare till kommande generationer




Fri vers av Attila
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-22 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila