Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsvarta nätter

Jag har slagits

försvarat

utan mod

 

jag har offrat

kämpat

utan blod

 

Sprungit genom nätter

på kemiskt rus

krossat glas

 

Med fumlande kyssar

satt allt på spel

med vår musik

dansat ut

iskallt

glömt 

allt har ett slut




Fri vers av Attila
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila