Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ninnimimminin (figur 9)

 

 

 

 

 





håller ett snöfall

i sin överfyllda glömska

täcker kommande minnanden

 

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 10:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, dessa minnanden - gillar ordet!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP