Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

liv i människans
blomstervärld:

rop från hjärtat
och vågor från själen

poeten skriver
rad på rad




Fri vers av ZARIFE DEMIR
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 10:41



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Gillar denna dikt
"vågor från själen
poeten skriver" Underbart
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ZARIFE DEMIR
ZARIFE DEMIR