Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egna erfarenheter


tristess

jag hatar min lever
klämmer 25 Panodil en helt vanlig
tisdagsmorgon
av tristess

händer inte ett skit

jag hatar min puls
försöker strypa den
skära av den
av tristess

jag vill läggas in på sjukhus
jag vill läggas in på psyk
jag vill att det ska hända något

nu, liksom.

Tack




Fri vers (Fri form) av Clockwork
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-27 14:47



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Du vet redan hur jag känner för dig och dina ord, E. Och jag kommer aldrig sluta att känna så.
2010-01-30

  Hans Christian
Mörk text, bra berättat..tyckte mkt om att läsa den.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork