Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosseri i ord

Ord som frossar där inom mig

de slår sig fram

en forsande flod

vill ut,

förmedla något

de ska få mig att förstå

meningen med livet.

De hinder som jag möter

är bara mina egna

de är skapade ur rädslans djup.

Rädslan gör mig så arg

den ska inte få styra mitt liv!!

Ur detta kommer kraften

så rädslan är ändå

väldigt effektiv.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 17:50



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så är det verkligen.. Men som det är sagt: Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall..
2010-02-06

  Miss Mod
Rädslan som drivkraft, håller tyvärr mest tillbaka.
2010-01-29

  Bibbi VIP
Fruktan och rädslan är vår tids värsta farsot.
Övervinner jag den står jag på segrande mark.
Applåd!
2010-01-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Kan man vända
rädslan till ett vapen
mot sin vanmakt då
är man ett gott
stycke på väg!
Bra marscherat!
****************
Du är på go!
***************
Och så go´!
************
Tjoho!!!
********
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld