Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärd klassiker i dessa ishalkans dagar.


I ishalkan


Hur kommer det sig att ett brutet ben kan värka oavbrutet?




Fri vers (Fri form) av limerick
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 13:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
stort skratt där fick du till det minsann!!!
2010-02-09

    tramp
Det där tål att fundera på !
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick