Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögons bevis

Mina ögons bevis
pratar om något
annat än var vi
faktiskt är

dina händer söker
sig längs ben
nervösa tecken
på någonting

är det attraktion
eller bara en
myt




Fri vers av virre
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 16:02



Bookmark and Share


  anita VIP
Så fin dikt.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

virre