Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick iden för många år sedan och har nu dammat av den. Den handlar om hur det ibland inte blir som man tänkt sig när det gäller kärlek.


Flygplan till himmelen

Jag hade allt planerat.
Jag hade långe gått omkring och funderat.
Jag fick syn på dig på en bänk.
Jag trodde att du till mitt nya liv var en länk.
Jag flög upp till himmelen ett tag.
Men sen kom din vän och börja snacka om en kille som du gillade bättre än jag.

Jag kände mig så besviken.
Jag var som en båt som gått på grund i viken
Jag försökte att låta bli att se på dig.
Jag visste att du inte var intresserad ut av mig.
Jag kände det som att orden jag hört slog ut allt.
Vet inte vad jag ska göra går i regnet det är kallt.

Mitt flygplan till himmelen det kraschade.
Kanske var det så att jag i ditt liv inte platsade.
Mitt flygplan till himmelen det kraschade.




Fri vers av Spagazz
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz