Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur stark vänskapskärlek ibland kan vara. Till en speciell tjej i mitt liv.


Vingklippt ängel

Du gav mig det lyckligaste året i mitt liv.
Du visa mig hur stark och underbart vänskapskärlek kan vara.
Din kind på min axel när du var trött.
Kuddkamrater en vänskap som aldrig kan dö.

Du gav mig kärlek men också smärta.
Underbara stunder i kärlekens ljus.
Hemska stunder i ensamhetens mörker då man känner sig så liten och ensam.
Utanför fönstret faller snön.
Vitt som den kofta du bar och vild som din personlighet.
Så glad men ändå så sorgsen.
Skratt men även grått.
När du var ledsen kunde jag krama om dig för att trösta.
Min tröja blev vått av dina tårar men jag struntade i det.

Jag har inte träffat dig på flera vårar.
Så säg mig vem får nu se alla dina tårar.
Du visste att jag hade känslor för dig.
Men du ville bara vara vän.
För älska mig det gick inte.
Var du än är och vad du än gör så ska du veta att jag tänker på dig.
Jag hoppas att du också tänker på mig.
Så nära men ändå så långt bort.
Som en bort flygen fågel.
Jag är och förblir min vän.
Du är och förblir min vingklippta ängel




Fri vers av Spagazz
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz