Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns med mig, ändå.

Jag funderar på vad du gör nu, minns dig och ler när jag sitter på tunnelbanan. Ditt färdmedel i den stora staden som nu har blivit min.

Försöker att få kontakt men tydligen räcker inte sladden hela vägen. Kanske är det lika bra.

Ett lyckligt slut på en ganska tragisk väg med många hinder.

Har vi kommit fram? Du till höger och jag till vänster?

Din väg stannade kvar medan min gick åt ett nytt land. Jag antar att detta är ett hejdå.

Synd att du inte får veta hur jag känner.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit