Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i god väns lag


IKEA


det KAN vara trevligt i IKEA

om man går lugnt och skönt

sätter sig i en soffa

pratar om viktiga ting




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 21:54



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Precis så ska man göra när man är på IKEA.
Sjunka ner i en soffa och kolla på de som stressar.
Kram
2010-01-29

  anits VIP
Det håller jag med dig om
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel