Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på riktigt

Du får mig att brinna,
att bli het

Lyckan gör mig snurrig
jag tror att du vet

Allt annat känns
så oviktigt

Jag tror att det här
är kärlek på riktigt




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 511 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-28 23:26



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Fin stämig.
2013-12-29

    Håkan
känns som något tonåringar och 50-plus skulle ha broderat på väggen
2011-11-29

    Håkan
enkelt fångande, vardagsvacker, rätt.
2011-06-24

  AliciaK
Jättefint!
2010-08-19

  LassO
en het, cool, dikt
2010-06-02

  aol
strålande rader som strömmar mot en, så berörande
2010-01-29

  Anna*
Underbart! Hoppas att det verkligen är det!
2010-01-29

  peter markurth
fint t den du älskar
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund