Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och åren gick där rådjuren sakta vandrade genom


Skogen



Vi lindar kransar
Av ogenomförbara önskningar
Sätter upp dem på våra hjärtan

Vi vandrar över osynlighetens berg
Där vi ska hämta sorglöshetens fana
Kasta våra värmande tankar

I det bråddjupa havet
För att se de vackra fiskarna
Vi hört oss berättas




Fri vers av van Couver
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 01:54



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verkligt vackert diktat
2010-07-20

  aol
så bra skriftat
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver