Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför vinter-OS


Vancouver

Hoppas att vi nu snart i Vancouver
ej ska tvingas lämna walkover
åt norrmän och ryssar
men ge dem "dödskyssar"
så de sig försover i sina alkover.






Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 14:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha underbart!!!så ska di tass!!
2010-02-09

    tramp
Ja vi får se hur det går !
Guld åt di svenske får vi hoppas !
2010-01-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja strö där lite
power-flower
så sövs de som
Törnrosa och vi
har vinsten som
i en dosa!
Kul skrivet sir!
*************
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick