Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två världar


hon snarkade i soffan
men drömde

om något helt annat




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-10-29 16:18



Bookmark and Share


  Andasin
Humor! Nu ler jag så stort jag orkar innan morgonkaffet!!
2005-10-31

    carimba
det är väl klart, annars blir det ju ingen dröm... ;)
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP