Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal arkiverad halvfärdig text som glömts - nu uppdragen ur arkivet och tillfilad.


Sten, sax, påse


Jag vill vara ditt avstånds tröst
en lekfull virvelvind i din nacke
dofterna ur de första vårbuketterna

linjerna på stranden
som leder mot De tysta sjöbodarna

hammaren som ger handen kraft
till att bygga skepp av samlade erfarenheter,
ödmjukhetens steg och de inre rummens väsenskildhet

håvens botten som samlar
de vackra bottensnäckorna
för ögats skimmer

sidorna i böcker som ställer frågor utan slut,
sulorna som värmer vandrarkängorna
under de långa vägarnas frost

de osynliga kristallerna i vattnet
för det som omringar utanför ögats
begränsningar

ett soltecken speglad på din panna







Fri vers av _Mian_
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 20:22



Bookmark and Share


  Lena Renman
Otroligt vacker kärleksförklaring. Nästan magisk! Applåder applåder

lena
2010-01-30

    ej medlem längre
nu är det min tur att tappa andan. vilken fantastisk känsla du har för språket!! jag beundrar!
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_