Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son:)


pacemaker


Blåa tunna pappersblad.
Jag vecklar ut
små hjärtan utklippta
i ojämna format.
I takt med hjärtats slag
läser jag de små krokiga
orden
til värdns snelaste
mamma




Fri vers (Fri form) av enna
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 20:50



Bookmark and Share


  Miss Mod
En riktig Pacemaker, verkligen.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

enna