Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte



Jag kan inte skriva kärleksdikter
för jag har aldrig haft någon kärlek

bara en fånig förälskelse utomlands
om det nu räknas

för jag var dum
som trodde att någon
sån
skulle falla för någon
sån
som jag

fan fan fan

Och jag kan inte skriva kärleksdikter
för jag har ingen att skriva om

ändå skriver jag

Jag vet inte om jag är en romantiker
för jag har aldrig haft någon att uppvakta

Jag har aldrig varit en vinnare
vet inte ens om jag kommer vinna det där
högsta priset


jag vet inte om jag någonsin kommer att bli kär.




Fri vers av romeosjulia
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 22:26



Bookmark and Share


  TT
...det blir du...var så säker...och det är inte alltid så okomplicerat som romatikerna tror...men du har skrivit en rak och bra text som berör med sin nakna trovärdighet...
2011-09-23

  ZARIFE DEMIR
Det är kärlek en slump!
Man vet inte ner man
ska trefa!
Jag trur en dag
du ska blir kär!
2010-03-12

  viola
Romeos Julia bara måste ju hitta någon (:
Jag tror nog att du kommer att bli kär.
Förresten är kärlek överskattat. Har jag hört.

bra text.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia