Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mrs Mississippi (American Limerick 1)

 




This chambermaid from Mississippi
in longstockings don't looks like Pippi
with lips made of kisses
as Miss becomes Mrs
her hair floats away from each hippie


 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 20:31



Bookmark and Share


    prima donna
härlig text, härliga ordlekar!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP