Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MITT HAREM ----

jag vaknar med en lust
en åtrå och vilja
en ståndaktig förlust
om du känslan vill skilja

jag ser konturer av din kropp
och ser din brinnande barm
med ett sexsekunders förlopp
sitter du snart på vår sängkarm

där penetrationen sågade romantiken
och morgonen ack så trogen
så blev jag ånyo besviken
att mitt stånd var övermogen

drömmen om ett vildjur till lem
förvann i en okontrollerad friktion
för hade jag haft ett eget harem
så skulle jag ha en tränad erektion

istället ligger jag där och frustar
och ser sex sekunder vara en fobi
för innan har jag tigrars lustar
och sen är allt plötsligt förbi

så lär mig hur jag håller tillbaka
så att det inte händer igen
låt mig härligheten få smaka
i mitt eget harem




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-01 09:10



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Kul!! Påminner om fyra sekunder fast denna är bättre!
2010-02-02

    leelee
Ha ha! Träna mer!
2010-02-01

    ej medlem längre
Måste väl vara bättre sådär, än inget alls! :-)
2010-02-01

  Nina Nightwish
Bra skrivet, du får ligga i hårdträning;))
2010-02-01

  LenaJohansson VIP
kul...bra
2010-02-01

  Gunnar Hilén VIP
Very good sir ! Very !
2010-02-01

    ej medlem längre
*asg*
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé