Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU är den DOFTEN

den doften
som får mitt minne
att leva i evighet

den rörelsen av din själ
som får min bild att förevigas

den beröring som når min
karga hud, stoppar missären
på min jord

din blick som raderar ut
all existerande gråhet

du läker min värld
du förångar min smärta

du är den doften
som får mitt minne
att leva i evighet




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-01 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur underbart som helst, jättevackert!
2010-02-01

    Jane S VIP
vacker kärlekstext. ja så funkar dofter, kan va livsfarliga grejer:)
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé