Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan Kommer Innefrån

Står här ute på skeppets däck
högst upp ensam i den benknäckande
kyliga vinden
Går runt
ser ut mot havet och skogen
försöker hålla mig borta
från allt annat
medans mina tårar som forsar¨
gör att kylan lägger sig som
en tjock hinna på mina kinder

Men ändå tänker jag inte gå in
hur kallt det än blir
och tårarna fryser till is
så kommer jag alltid mitt inre
frysa och lida mer där inne
när paniken kommer sig krypande
till bristninggräns

Kylan kommer innefrån
här på däck kan jag leva
in liten stund
i nuet




Fri vers av SeptemberAshes
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes