Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängsla en dröm

Drömmar som var natt - och dag
Förnekar handling som verkar i tankarna
suddas så snart ut från ens minne
en förlust oavsett vilja att behålla
eller likaså icke

Skulle vi inte alla vilja fånga en dröm?
Stanna där i en harmoni, en evighet
inte bara en stunds ro
när ögonlocken vilas
gör en redo
för nästa dags uppgifter

Vart tog drömmen vägen?
ryktes den bort vid nuets medvetandes
likt en viktig lapp som tappas
får luft under sig
flyger bort innan du märkt att den är borta

Lyckas vi fånga våran dröm
i livet
får vi hålla hårt
Se till att vinden inte blir din martyr
tänk på att denna gång kan vi ej återvända
var natt


jag längtar tillbaks till min dröm
fängsla den till en verklighet




Fri vers (Fri form) av SeptemberAshes
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 19:30



Bookmark and Share


  ytligheter
Hakar upp mig lite på den här raden, får mig att tänka ännu mer än övriga raderna. "Se till att vinden inte blir din martyr
tänk på att denna gång kan vi ej återvända
var natt".
Och så blir jag fruktansvärt nyfiken på hur dina drömmar är.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes