Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Batalj För Mitt Liv

Intryck efter intryck
jag försöker förstå
vad det är jag finner hotande
då min hjärna inte vill
reagera likt min vilja

så jag tar ett steg bort
bort från intrycken
från dagens hetta
till skuggan i bakgrunden
utan att behöva synas
här läser jag om varför
tankarna går som dem går

Motgångar klarnas till
men finns ändå där
intrycken ger fortfarande rädsla
i osäkerher inom en
om framtidens löpninglopp mot sjukdomen
vem ska vinna?
Bara min vilja och reaktion ska stå i battalj
kämpa in i ditt sista
men den skall aldrig ta mina andetag
kämpa glöden tänker jag behölla
marschera framåt så gott det går
måhända skadad eller handikappad
från stridens hetta och slag
släppande bort från melankolins land genom panikens dörrar
heller segrande i solens sken med en glädjetår i ögonvrån


Neka mig glädje, sällskap och värme
ge mig sorg
strunt samma
mina drömmar kan aldrig tas iväg
så länge det finns luft i mina lugor
så går bataljen vidare

Hopp är starkare än mycket
våga och ni kan ta er långt.




Fri vers (Fri form) av SeptemberAshes
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes