Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämna kvar en stund av din tid åt tänkandet.


Din Inre Poet

svävande tankar dödar en oändlig men samtidigt begränsad tid
vem vet hur många andetag vi tar innan dödar oss infamnar
styr tankarna bort för en stund av filosofi
filosofera över hur de vackraste toner
och finaste landskap väcker ett lugn inom vi ofta förlorar
kontroll kan svamlas bort i stressen
då hjärnan går på högvarv
släpp in då din inre filosof
bryt låsen
agera
skänk en tanke åt din egen hjärna
spring en sträcka för din kropp
ut i naturen för att ge själen hopp
ge dina närmsta hängivenhet
så ger kärleken knopp

Ta en stund att fundera
tid är inte pengar
för visst kan vi nu
men naturen i symbios
diktera ihop en text för din inre poet




Fri vers (Fri form) av SeptemberAshes
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes