Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig tillbaka till lycka

Jag ser dig så vacker
I din sorgsna men kärleksfulla blick
När jag ska lämna mitt paradis - hos dig

Borta från dig sekunden senare
Ett vänterum av längtan
Mitt hjärta grät floder när du försvann bort längst gatan
En del av mig själv hade lämnat kroppen

Ville ju ha dig närmre
En obefintlig känsla
Av saknad
I kropp och sinne
Sprider sig på sekunder genom mig
Kopplar på tår kanalerna
Jag vet att detta är kärlek
En lycka, en skatt i form av en änglaflicka.

Låt dagarna flyga föri nu.
Spola fram tills du syns i mitt synfält.
Så vacker. En syn som värmer hela mig
En blick som får mig att smälta
EN känsla som är oslagbar
När jag dig i mina armar har.

Ta mig tillbaka.
Till Lycka
Till Dig (Du är lyckan)
Min underbara änglaflicka.




Fri vers (Fri form) av SeptemberAshes
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-11 14:44



Bookmark and Share


  Ethiwen
Otroligt fin!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes