Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>Alfa.</em><br>  <br>


Du är

 

min.

Kom jag vet du vill

vi är inte

som dem. De andra

som följer alla regler. Kom som du är det är

dig jag vill ha. Kom skall jag mata dig, älska dig. Rispa.

Kom

spela för mig, spela på mig

med dina vackra händer. Över

allt.  Låt mig falla.

Jag skall hålla ditt bakhuvud i mina händer

ömt som ett barns. Vila din panna vid min hals. Vila trygg.

Kyssa dig andlös

tills du glömt allt det svåra. Vi gjort

varandra. Låt mig hela

dig, svälja dig

och allt det mörka i din själ, lämna mitt

bomärke djupt där inne - för evigt märkt

som min. Mig kan inget skrämma

jag är

ett flammande svärd alltid

emot.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3