Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom livet..

Livet är ett flyktigt
ögonblick..
oändligheten väntar








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-02-02 11:01



Bookmark and Share


    wildrosen
vackra, berörande rader
2010-03-03

  Bibbi VIP
Suverän
2010-02-04

  Gormsen
En sann poet av stora mått och dito filosof!
2010-02-04

    ej medlem längre
Det är så sant!

Vi ses på andra sidan . . .

/Ann
2010-02-03

  © anakreon VIP
Ja, man skall visa de bortgångna respekt. Om inte annat så är de många fler än vi...
Calle
2010-02-02

  En strimma av guld
Grattis till detta, kul. ;-)

Tänk att få vara i ögonblicket
veta att det finns en oändlighet
av ögonblick.

Härlig
2010-02-02

  walborg
Perspektiv och distans till livet.
2010-02-02

  Quasimodo
Ger ögonen och själen en talande bild för detta här !!!
2010-02-02

  aol
ja, så är det, bra skriftat
2010-02-02

  peter markurth
fin
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP