Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- kärlek är en känsla som skickats hundra gånger

ibland undrar jag
vem målar upp måttet av perfektion

 

regnmoln som jagar den som inte passar in

 

känslor springandes längs väggarna

 

de består

 


men vem bryr sig om perfektion
eller uttalanden som klingar falskt

 

 

 

 


älskling,
du är så mycket mer än perfektion 

du är allt jag vill att du ska vara

 

 

 

 

men om jag fick önska

skulle jag önska

 

att du

 

 

var

 

 

min

 

 




Fri vers av höstlövet
Läst 583 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-02 17:20



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Himla fint.
2011-06-26

  F.
Fantastisk, Emelie.
Fantastisk.
2011-02-12

  Miss Mod
Jättefint och enkelheten gillar jag.
2010-02-22

  Michaela Dutius
Verkligen suverän!
2010-02-08

  Tera
underbar!
2010-02-02

  LovisaCecilia
fantastisk!
2010-02-02

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Massmedia är en skurk i dramat.
2010-02-02

    Karinpytt
åhh vad starkt skrivet. känner igen mig mycket!
2010-02-02

  alxji
Applåd
2010-02-02

  evelinan
<3
2010-02-02

  thetruthisdead
gillarmkt..
2010-02-02

    rebbeckan
Stark!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet