Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagren; följderna


sju kilometer söderut,
vi följer samma mönster;

tankegångars trädstruktur
lakansveck och lagren;
följderna.

dina tårar, erosion;
att jag ska vara kvinnan.
och vattnet.

lejongropen sträcker sig
från hjärterot till
hjärnbarken till
(exit)




Fri vers av StGeorge
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge