Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika uppväxt....präglar människan..


Inget eget val..

Välja sin barndom
sin far sin mor
syskon
familj man föds in i
eller måste växa upp i
som adoptivbarn fosterbarn
barnhemsbarn..
finns inget eget val








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 16:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Anjeska
2010-02-04

  Gormsen
Så rätt som det kan bli! Strinberg sa att det är synd om människan. Jag säger att det är synd om barnen på grund av människan.
2010-02-04

  Anjeska
det är sant! det enda man kan välja är hur man hanterar det senare i livet...
2010-02-03

  peter markurth
bra
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP