Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALTER EGO

Mitt namn är Stursk!
Gabriel Lucifer Mikael Stursk.
Jag är nog som folk är mest.
Inkonsekvent
Lovar
men inte håller jag inte
Går liksom sönder
fast jag är stark ibland

-Nej, Stursk heter jag…

kallas för Galumi.


Snäll och ödmjuk
och ibland riktigt
djävlig
Oftast
falsk falskhet gillar jag
inte
Vita lögner kan vara
varar på sin plats
AltarEgot
heter jag
på riktigt
riktigt tydligt i spegeln
ser jag min bild
spegelbild
stefan viljehammar
reflekteras
bara
nakna jag
Galumi Stursk
Alias Gabriel
Lucifer
Mikael




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 17:27



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
"Kakorrafiafoben satsar nu på högoddsare med flit
Kardiofoben älskar numer med båda sina hjärtkammare
Kenofoben lirar torgrock och läser där högt lyrik
Keraunofoben slår på volymen med Tors Hammare"

(vers från Logofoben)

passar dig på någe vis...

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar