Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brusande allt


Ljudet från mitt hjärta
brusade som forsen

Rörelsen lekte mellan stenblock
och hopplöshet



Tillsammans störtade vi ner
tankarna skummade

Pulsen hoppade
som laxen

Hämtade lekfullheten
dök
och försvann

Ljuset lekte med tusen prismor
i regnbågens
älskade ovisshet

Längtan bubblade löddrande
mot allt högre deciebel

Solen trängde igenom
och diamanter av hopp
strömmade ned
mot fallet

Vi föll
tillsammans
förevigade av livets vatten




Fri vers av L.byström
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 22:38



Bookmark and Share


  peter markurth
vi föll tillsammans vore en perfekt slutrad på denna utomordentliga dikt, gillar
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström