Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåterkalligt..

Livet försvinner
sekund för
sekund..
allt vi äger
greppar
är nuets stund









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-05 11:09



Bookmark and Share


  Maria T
Det som är gjort
det är gjort
2010-02-09

  Margithe VIP
Stämmer så bra det gäller att ta vara på det vi har
2010-02-05

  En strimma av guld
En sekund av våra liv kan vara just den unika sekund där vi finner det vi söker. Bra!!!
2010-02-05

  Quasimodo
Ja, i den sekunden har vi allt och bara i den !!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP