Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden väller..

Flödar fram
ur inre gömmor
orden väller ut
pennan skriver
formar skapar
stunden föder
till ett slut..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 19:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skönt tillstånd.
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är just det där flödet som det är så härligt att befinna sig i.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP