Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande kärlek

Hjärtats mjuka form
Ändras inte av
Hårda tilltag
Men däremot kan
det bli sår och skador
Då hjälper bara kärlek
för att hela det trasiga
Intensiv hjärtvård




Fri vers av Anjeska
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-04 14:42



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så stark helande!!
2010-02-05

  Quasimodo
Fint för kärleken den tröstande och helande !!
2010-02-05

  mare VIP
Så sant...
2010-02-05

  Mr Lindemann VIP
Skört, gå i bitarvackert

sådär, du vet
2010-02-04

  Tera
fragilt...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska