Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Månen slipar kniven
Under henne sover världen
Med en selekterad oändlighet
Skär hon hjärtan
Ur människokroppar.


Det blir sakta bra igen




Fri vers (Fri form) av Hon där borta
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 17:39



Bookmark and Share


    hver
Månen slipar kniven
Under henne sover världen

Fínt ljóð hjá þér

Mer finnst máninn vera orðin kona Er það rétt skilið ? hver = gufa
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta