Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När längtan tar vid

Ibland drömmer jag om dig
Precis som förr

Att du stod här framför mig levande
Full av liv

Oftast vaknar jag i tron att du fanns där vid min sida
För att sedan brutalt inse vad verkligheten är

Jag kanske stannar här hos dig
I drömmarnas värld
I min fantasi

Jag känner din doft
Jag hör ditt skratt
Jag ser ditt leende

Jag kanske stannar här hos dig
I drömmarnas värld
I min fantasi




Fri vers av Lonley star
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star