Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstör

Känner inget
Känner för mycket

Ingen känsla lik smärtan
Lik ångesten

Bedövar mig
Förstör mig

Berör





Fri vers av Lonley star
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 21:39



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Japp, precis så.. SÅ känns det..
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star