Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta aldrig någon förgivet, inte ens att myggorna kommer till sommaren, för det är din förlust när du inser att du inte ens blev myggbiten. -fastän det hör sommaren till.


sekunder som blir till en framtid


Var sak du gör i livet innebär en förändring,
om så bara en liten.
Även om du bara håller andan en minut, för tänk,
vad hade du kunnat gör den minuten som du nu valde att inte göra?



En gammal man sa till mig en gång,
att livet är en som en stor förändring.

Och den mannen var smart,
han berättade för mig att jag
aldrig ska ta någon förgivet.
För det förlorar man alltid på själv.

Han sa åt mig att ta vara på
varje ögonblick jag får.
Att ta vara på det jag har
och inte tappa bort det.



"Men kom ihåg att livet går vidare."
sa han tillsist och gick.




Fri vers av elinmaria
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 23:37



Bookmark and Share


    Char-Lee
Bra och angelägen text som jag har tänkt mkt på när jag filosoferat över livet och varför man är där man är..
Läste en bok av Robert Anton Wilson som heter Quantum Psychology efter den så tänkte jag ännu mer på detta...

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Anton_Wilson

2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria