Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Rainer G. som skapade skillnader 2 juni 1961- 23 dec. 2009 Foto Gustav Degerman midsommar 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ldjGrEx-PhE


Rådjurspår

Skingra ögats sandkorn
skikta det som skymmer

följ rådjurs spår i vintersnö

stanna till vid bergskristallens klarhet
vila i ådringarna, de skapande
skillnadernas schatteringar











Fri vers av _Mian_
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-06 10:34



Bookmark and Share


    Jnåt
tänker på våra råddiga djur som numera får mat på tomten.
2010-02-23

  noname_realmind
Otroligt vacker... *tår trillar*
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_