Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden för kort...

Du stäng dina ögon
din mun en stund nu
lyssna till mig en stund du

Inga frågor alls ställ
bara mot mig var snäll
vad vi får, klart en så skön kväll

Tiden är för kort
när vi ses för att pratas bort
så älskling, håll om mig hårt...

Så om lite fler
famntag jag ber
vad det ger...

Kära du bara ett så klart
att det underbara då sker
när vi håller om varandra mer...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-06 10:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Då behövs inga ord
2010-02-14

  Tera
rart...och du bemästrar rim som ingen annan..
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt