Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta steg....

Så lätt skrittar
de sköna stegen
iväg
mot sekunders
slag

De fångna minuter
släpps så
fria
under framtidens
dag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 20:46



Bookmark and Share


  Maria T
Jag kommer att tänka på en ridtur
ute i det fria vackra vinterlandskapet
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP