Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln..

Kärleken
är nyckeln..
till hjärtats dörr
oavsett
låsets storlek
passar den alltid in










mare









Fri vers av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 10:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt!

Applåder!
2010-02-19

  kråkan VIP
Mycket söt:)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP