Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett rum i prag

på soffan klädd i manchester
hördes toner från ett svart piano
 bakom tankar som inte borde tänkas

tonerna trängde in
och samlades bakom bordet
en varm andedräkt i örat
 när natten blev gryning

hans hustru såg inte
att de barn de hade
var vikta av papper
så skrynkliga

han stod redo
att lämna tillbaks
alla böcker

att leva




Fri vers av Fredric
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-02-07 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric