Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration - "I talspråk har ordet kommit att betyda kreativitet (särskilt sådan som direkt är påverkad av någonting), men i ursprunglig bemärkelse vanligen i betydelsen ingivelse från Gud." Ur Wikipedia


Visdom 1

När du har inspirerats av något

så lita på din känsla, den du känner

genomför det då som du vill och önskar

då har du haft modet att följa ditt hjärta.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-07 08:49



Bookmark and Share


  aol
så insiktsfulla ord som berör en så,
2010-02-23

  Niclas Petersson VIP
Mycket tänkvärt. En enkel men svår sanning. Bra!
2010-02-07

  Quasimodo
Klokt och med insikt !!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld