Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04:14






04:02
och han stannar till
andas tungt
tänder
en fickböjd cigarett
rökmolnen dröjer kvar
dansar sig stilla upp
mot månen
i minusgrader
men allt han känner
är ensamhet
och hjärtslagen
som räknar
04:11
det kommer något bättre
då allt annat är förstört
och det mörka
har bränt sönder
alltsammans
och han sparkar i snön
det är bara så här
det måste bli
för en del
och han andas tungt
sätter sig på knä
och väntar
04:14
och hjärtslagen
räknar
ner
sekund
för sekund
hans andetag dansar
mot månen
i minusgrader
och godståget
lyser upp hans ögon
det är bara så här
det måste bli









Fri vers av Stefan Ek
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här dikten påminner mig om the cures platta 4:13 dream som innehåller min favoritlåt med bandet (pluspoäng såklart). good shit.
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek